• taiati dovleacul pe jumatate, inlaturati semintele si apoi taiati-l rondele subtiri
• puneti-le intr-o tava cu hartie de copt
• puneti cognacul, extractul de vanilie si fresh-ul de lamaie intr-un pahar si amestecati bine
• ungeti apoi bine pe ambele parti fiecare felie de dovleac in parte
• amestecati scortisoara cu zaharul brun si presarati pe deasupra
• introduceti tava in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C
• lasati la cuptor cca 25-30 min, pana ce intra furculita cu lejeritate in dovleac
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii