Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine. Se unge masa c
Se cintareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea si totul se framinta bine.
Se unge masa cu ulei si se intinde aluatul se pune peste aluat sos pt, pizza in strat foarte subtire si restul ce v-a doreste inimioara.
Se ruleaza,eu ung cu lapte, tai felii de 1-2 cm groase, pun pe o tava tapetata cu hirtie pergament si dau la cuptor pt- 20-25min. la 180!C
Aluatul se poate lasa si nerulat si in acest fel se obtine Pizza la tava.
Calde sau reci sint foarte bune.
Reteta este postata pe forum cu imagini facute pas cu pas.
aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=7728

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii