Aperitive cu branza

Reteta Acadele de parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Acadelele de parmezan sunt niste aperitive foarte aspectuoase, simplu si rapid de preparat, perfecte pentru orice ocazie festiva sau petrecere. Sunt gata in 20 de minute.

ingrediente

   parmezan ras sau orice altfel de branza mai tare (1 lingura pentru fiecare acadea)
   piper (eu am pus si putin busuioc uscat)
   bete pentru frigarui

mod de preparare

Intr-o tava, pe hartie de copt se aseaza betele (pe care le-am taiat cam la jumatate, ca erau prea lungi), cu varful spre centru (asa cum se vede in foto). Apoi la capatul dinspre margine al fiecareia se pune cate o lingura de parmezan ras si se rasfira putin astfel incat sa se formeze un cerc cam de 7-7,5 cm diametru.




Se presara putin piper proaspat macinat si ce mai vrea fiecare, dupa preferinta si se da tava la cuptor cam 8 min la 175 grade C. In tava au loc 6 bete. Dupa ce se scoate tava de la cuptor se lasa sa se raceasca putin in tava.


Acadelele de parmezan se servesc alaturi de alte aperitive, infipte intr-un pahar cu sare colorata Pofta buna!




Reteta Acadele de parmezan a fost propusa de Daneza13 pe forum culinar.ro

Incearca si Saratele monti
Daca ti-a placut reteta noastra "Acadele de parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.