Ardei kapia umpluti cu branza

Ardeii kapia umpluti cu branza sunt aperitive rapide si gustoase. Se curata ardeii de cotor, se umplu cu pasta din branza, apoi ardeii umpluti se dau la rece.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 ardei capia
  • 500 g branza
  • 250 g margarina
  • sare
  • piper
  • biovegetal
  • marar si
  • patrunjel

Mod de preparare

Ardeii kapia umpluti cu branza sunt aperitive rapide si gustoase. Se curata ardeii de cotor, se umplu cu pasta din branza, apoi ardeii umpluti se dau la rece timp de 2-3 ore, dupa care se taie felii si se orneaza platoul cu salata verde.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci