Ardei umpluti cu brinza de vaci si telemea

Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru aceasta reteta avem nevoie de brinza de vaci si telemea.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei frumosi
  • 200 gr. brinza telemea
  • 50-100 gr. brinza de vaci
  • 50 gr. unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 rosie

Mod de preparare

Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru aceasta reteta avem nevoie de brinza de vaci si telemea. Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta omogena. Se amesteca apoi cu mararul sau cu ceapa si se umplu ardeii. Ardeii se pun in frigider, pentru ca sa se intareasca umplutura. Cind se servesc, ardeii umpluti se taie fiecare in 4-5 felii, pe lat.


Se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felioare de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc