Aperitive cu branza

Reteta Balmus traditional

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru balmus traditional se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva mai moale, pentru 6 persoane.

ingrediente

   ½ l lapte
   apa
   faina de malai
   branza de oi (burduf)
   smantana

mod de preparare

Pentru balmus traditional se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva mai moale, pentru 6 persoane. Cand e gata se adauga o farfurie buna de branza si se mai amesteca pana e incorporata toata branza. Se rastoarna. Se pune la cald pe un platou.


Se serveste foarte fierbinte cu smantana

Incearca si Cascaval prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Balmus traditional" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.