Aperitive cu branza

Reteta Banita (strudel cu branza)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
MariaMona postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea si piperul. O tava mare se unge cu unt sau margari

ingrediente

   1 pachet foi de strudel (5 foi
   350-400g telemea de vaca
   750g iaurt
   3-4 oua
   1/2 pachet unt topit
   1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
   sare
   piper
   unt sau margarina pentru tava

mod de preparare

Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea si piperul. O tava mare se unge cu unt sau margarina. Pe fiecare foaie de strudel se intind 1-2 polonice din compozitie, se ruleaza si se pune in tava (eventual indoind marginile). Dupa ce au fost puse toate ruladele in tava se acopera cu unt topit. Se incalzeste cuptorul la foc iute (200°C) si se coace aproximativ 25-30 de minute, pana cand prinde o culoare aurie.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Incearca si Canapele sufleu
Daca ti-a placut reteta noastra "Banita (strudel cu branza)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.