Aperitive cu branza

Reteta Branza cu chimen si boia

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru jumari cu carne si vinete se taie vinetele in doua, pe lungime. Cu virful unui cutit se face o incizie de jur imprejurul vinetelor.

ingrediente

   oua (4)
   vinete (4)
   unt (75 g)
   ceapa (2)
   rosii (4)
   carne fiarta si tocata (450 g)
   lamaie (1)
   sare.

mod de preparare

Pentru jumari cu carne si vinete se taie vinetele in doua, pe lungime. Cu virful unui cutit se face o incizie de jur imprejurul vinetelor. Se sareaza putin si se lasa 20 de minute. Se cresteaza vinetele, se pun cateva bucatele de unt si se dau la cuptor (incalzit dinainte) timp de 20 de minute, intr-o farfurie de sticla unsa cu unt. Dupa aceea se scoate, cu o lingurita, miezul din jumatatile de vinete. Se prajeste usor in unt ceapa, se adauga rosiile curatate de coaja si toata carnea, zeama de lamaie si miezul vinetelor. Se umplu vinetele si se pun la cuptor pentru cateva minute. Se prepara jumarile din cele 4 oua si se garniseste mijlocul fiecarei vinete.





Incearca si Briose Majestic cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza cu chimen si boia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.