Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenu
Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenusul crud si picuram incetul cu incetul ulei. Ca sa nu se taie punem si o lingurita de mustar. Cand maioneza este gata se amesteca cu branza de vaci bine framantata. Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare. Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara
Alte aperitive rapide recomandate
Chiftele
Ciuperci la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii