Branza de vaci cu maioneza

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face  maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenu

Complexitate
redusa
Branza de vaci cu maioneza

Ingrediente

  • 500 g branza vaci
  • 3 oua fierte si unul crud
  • sare
  • piper
  • o ceapa mica
  • ulei
  • mustar

Mod de preparare

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenusul crud si picuram incetul cu incetul ulei. Ca sa nu se taie punem si o lingurita de mustar. Cand maioneza este gata se amesteca cu branza de vaci bine framantata. Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare. Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.

Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara

Alte aperitive rapide recomandate

Chiftele

Ciuperci la cuptor


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci