Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenu
Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenusul crud si picuram incetul cu incetul ulei. Ca sa nu se taie punem si o lingurita de mustar. Cand maioneza este gata se amesteca cu branza de vaci bine framantata. Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare. Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara
Alte aperitive rapide recomandate
Chiftele
Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii