Aperitive cu branza

Reteta Branza de vaci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Crema de branza cu nuci"
 
>
Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face  maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenu

ingrediente

   500 g branza vaci
   3 oua fierte si unul crud
   sare
   piper
   o ceapa mica
   ulei
   mustar

mod de preparare

Galbenusurile fierte impreuna cu un gabenus crud se folosesc pentru a face  maioneza. Intr-un castron pisam bine gabenusurile, incorporam galbenusul crud si picuram incetul cu incetul ulei. Ca sa nu se taie punem si o lingurita de  mustar. Cand maioneza este gata se amesteca cu branza de vaci bine framantata. Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare. Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.



Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara



Alte aperitive rapide recomandate


Chiftele


Ciuperci la cuptor



Incearca si Brinza la cuptor, cu ardei copt si masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.