Briosele cu cascaval Sofia si broccoli sunt delicioase si deloc greu de preparat. Pot fi servite ca si gustari sau aperitive sarate deoarece sunt la fel de bune si calde si reci. Briosele se prepara incredibil de usor si rapid.
Briosele nu trebuie sa fie neaparat dulci. Poti prepara niste gustari absolut delicioase cu cascaval Sofia de la Delaco si broccoli.
Pentru inceput trebuie sa bati bine ouale impreuna cu laptele si uleiul. Dupa ce ai taiat cascavalul cubulete, ceapa marunt si broccoliul bucatele, le adaugi si pe ele in compozitie.
Apoi adaugi faina si praful de copt si amesteci constant pana compozitia se omogenizeaza bine.
Formele de briose se ung cu putin ulei si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Umpli aceste forme pana la un deget sub margine si le pui la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc bine la suprafata.
Usor de preparat si foarte gustos.
Pofta buna
Briosele cu cascaval Sofia si broccoli se servesc atat calde cat si reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii