Aperitive cu branza

Reteta Briose picante

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 
ani67 postat de
Postat pe: 16-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose de cartofi (reteta video)"
 
Pentru concurs retete de primavara. Picante dar bune!

ingrediente

4 portii

   200 g faina
   150 g branza proaspta de vaci
   130 g cascavalras
   5 oua
   4 linguri ulei de masline
   2 lingurite rase de praf de copt
   un cartof mare
   sare
   piper
   un ardei iute

mod de preparare

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.

Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline, cartoful fiert si pasat, cu branzica si cascavalalul ras. Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte.

Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenususri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.

Se potriveste dupa gust de sare si piper. Se ung forme de briose, se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma apoi se dau la copt cca 20 minute.

Se servesc calde sau reci. Pofta buna!

Incearca si Ciuperci umplute cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose picante" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.