Budinca cu brinza de vaca este o mancare delicioasa. Reteta este usor de preparat. Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga brinza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cate unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamaie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 minute.
Se serveste cald.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe