Aperitive cu branza

Reteta Budinca de malai cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si m

ingrediente

   300 gr. brinza de vaci
   300 gr. smintina
   5 oua
   2 pahare malai
   1 pahar faina
   1 lingura zahar
   1 lingurita rasa sare
   1/2 pachet praf de copt
   1 lingura unt

mod de preparare

Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si malaiul cernut. Cind totul este bine amestecat, se adauga albusurile batute spuma, incorporindu-se usor. Se ia o tava potrivita, se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune la cuptor cca 30 minute. Budinca este gata cind s-a rumenit frumos deasupra si pe margini

Se serveste imediat
Incearca si Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de malai cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.