Aperitive cu branza

Budinca de malai cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si m

ingrediente

   300 gr. brinza de vaci
   300 gr. smintina
   5 oua
   2 pahare malai
   1 pahar faina
   1 lingura zahar
   1 lingurita rasa sare
   1/2 pachet praf de copt
   1 lingura unt

mod de preparare

Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si malaiul cernut. Cind totul este bine amestecat, se adauga albusurile batute spuma, incorporindu-se usor. Se ia o tava potrivita, se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune la cuptor cca 30 minute. Budinca este gata cind s-a rumenit frumos deasupra si pe margini

Se serveste imediat
Incearca si Friganele de mamaliga
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de malai cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite