Aperitive cu branza

Reteta culinara Bulgarasi de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bulgarasii de orez constituie un excelent aperitiv. Se prepara din orez, smantana, oua, cascaval si unt.

ingrediente

   1 cana orez
   1 galbenus
   1 lingura smantana
   pesmet
   sare1 cubulet unt
   50 gr cascaval

mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se acopera cu un capac si se lasa sa se umfle. Se rastoarna apoi pe un platou si se lasa la racit. Se formeaza cu mana bulgarasi de orez, de marime potrivita. Se prepara o crema din galbenus si smantana si se tavalesc bulgarasii prin aceasta. Se dau apoi prin pesmet si se asaza intr-un vas de yena tapetat cu hartie de copt. Se presara cascaval ras deasupra si se lasa la rumenit 10 de minute.


Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor

Incearca si Saratele
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite