Bulgarasii de orez constituie un excelent aperitiv. Se prepara din orez, smantana, oua, cascaval si unt.
Se fierbe orezul in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se acopera cu un capac si se lasa sa se umfle. Se rastoarna apoi pe un platou si se lasa la racit. Se formeaza cu mana bulgarasi de orez, de marime potrivita. Se prepara o crema din galbenus si smantana si se tavalesc bulgarasii prin aceasta. Se dau apoi prin pesmet si se asaza intr-un vas de yena tapetat cu hartie de copt. Se presara cascaval ras deasupra si se lasa la rumenit 10 de minute.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii