Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, ca
Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, carnaciorii se tavalesc in el, apoi in pesmet. Se frige in ulei fierbinte.
Se presara cu verdeata de patrunjel si se serveste.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Chiftele dovlecei
Rulada cu spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii