Aperitive cu branza

Reteta Carnaciori din branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, ca

ingrediente

   250 g branza semigrasa
   100 g de unt
   3 ou
   100 g de faina
   100 g de pesmet
   sare
   100 ml de ulei
   patrunjel
   ceapa razuita sau snidling (ceapa verde)

mod de preparare

Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, carnaciorii se tavalesc in el, apoi in pesmet. Se frige in ulei fierbinte.
Se presara cu verdeata de patrunjel si se serveste.





Alte retete aperitive recomandate





Ciuperci umplute


Chiftele dovlecei


Rulada cu spanac
Incearca si Baton cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori din branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.