Aperitive cu branza

Reteta Carnaciuri Glamorgan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se caleste prazul taiat bucatele in putin unt topit. Apoi se scoate si se amesteca impreuna cu mustarul, cascavalul ras, oul batut, salvia, miezul de

ingrediente

   50 gr unt
   1 praz
   1 lingurita mustar
   175 gr cascaval ras
   225 gr miez de paine
   1 ou batut
   2 lingurite salvie uscata
   2 linguri lapte
   4 linguri parmezan ras
   4 linguri ulei

mod de preparare




Se caleste prazul taiat bucatele in putin unt topit. Apoi se scoate si se amesteca impreuna cu mustarul, cascavalul ras, oul batut, salvia, miezul de paine si laptele. Se sareaza si se modeleaza 8 carnaciori. Acestia se dau prin parmezan ras, apoi se prajesc in uleiul incins, la foc mic.
Se servesc cu salata verde.





Alte aperitive:





Chiftele Oua umplute Ciuperci la cuptor
Incearca si Tort aperitiv mozaic
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciuri Glamorgan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.