Aperitive cu branza

Reteta Cascaval in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa

ingrediente

   600 gr. cascaval
   2 oua
   3 linguri pesmet
   3 linguri grasime
   2 linguri faina

mod de preparare

Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa
Se serveste fierbinte
Incearca si Sufleu de mamaliga
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval in pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.