Aperitive cu branza

Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare fiarta si tocata.

ingrediente

   1 buc. chifla
   o lingura brinza de vaci
   o lingurita carne fiarta de pasare
   o felie sfecla coapta

mod de preparare

Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare fiarta si tocata.
Se decoreaza cu sfecla rasa inainte de servire
Incearca si Muffins aperitiv cu sunca si masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite