Aperitive cu branza

Reteta Coltunasi cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tivadar_10984 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. A

ingrediente

   1 aluat dospit
   2 linguri ulei de masline
   2 cepe
   un ardei rosu si unul verde
   sare
   piper
   macinat prospat
   250 g cas de oaie
   8 linguri patrunjel taiat marunt
   1 lingura de boia ardei dulce

mod de preparare

Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade.
Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se pune umplutura pe cele 4 foi de aluat, se uda marginile cu apa si se lipesc. Se coace 15-20 de minute.

Se serveste cu salata de varza
Incearca si Tarta rustica
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cas de oaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.