Corabioare cu brinza

Legumele se spala si se curata, morcovul si telina se rad, ardeiul se taie in bucati de marime potrivita si se amesteca cu brinza, condimentele si zea

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un morcov
  • ardei
  • o telina
  • 250 g brinza proaspata foarte grasa
  • 3 linguri ulei aromat
  • o lingurita zeama de lamiie
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Legumele se spala si se curata, morcovul si telina se rad, ardeiul se taie in bucati de marime potrivita si se amesteca cu brinza, condimentele si zeama de lamiie, uleiul. Se umplu jumatatile de ardei cu aceasta crema, cu o lingura umeda, pentru ca brinza sa nu se lipeasca de ea.
Se aseaza pe o farfurie si se decoreaza cu frunze de patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc