Aperitive cu branza

Corabioare de vinete cu brinzeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Eugenia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturo

ingrediente

   Pentru 2 portii: 2 vinete lungi
   100 g brinza burduf
   100 g cascaval
   6 catei usturoi
   2 rosii
   marar
   piper
   ulei

mod de preparare

Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de rosii, se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor 20 minute, se scot, se presara cascaval ras si se mai dau 5 minute sa se gratineze.
Se servesc reci, cu marar proaspat presarat, la un pahar mare de bere rece.
Incearca si Rulori cu brinza si praz, si foi brick
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de vinete cu brinzeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite