Corabioare de vinete cu brinzeturi

Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii: 2 vinete lungi
  • 100 g brinza burduf
  • 100 g cascaval
  • 6 catei usturoi
  • 2 rosii
  • marar
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de rosii, se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor 20 minute, se scot, se presara cascaval ras si se mai dau 5 minute sa se gratineze.
Se servesc reci, cu marar proaspat presarat, la un pahar mare de bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci