Am luat un aluat foetaj (deja intins). Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea. Am facut o incizie dub
Am luat un aluat foetaj (deja intins).
Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea.
Am facut o incizie dubla (de 2 ori X )in centrul aluatului, am asezat umplutura pe margini, in forma de coroana, si apoi *triunghiurile* de aluat le-am
*ridicat* am uns cu galbenus amestecat cu samantana, si presarat cu mult za'atar.Se poate presara mac, sau branza rasa, sau susan.
La cuptorul preincalzit la 220° cca 25 min (depinde de cuptor).
Pofta buna!
Reteta Coroana de branzeturi in foietaj a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Placinta invartita cu branza
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii