Aperitive cu branza

Reteta Cosulete cu branza si nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
hus.mirabela postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase pentru care trebuie sa pregatiti o crema de branza si cosuletele din aluatul de foietaj.

ingrediente

   400 gr aluat de foietaj
   250 gr branza dulce de vaci
   1 ceapa mica
   2 lg nuca macinata
   50 gr unt moale
   sare
   piper

mod de preparare

Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase. Decupam cerculete din aluatul de foietaj pe care de asezam in forme de minitarte si apasam bine pe margini.
Dam formele cu aluat la cuptor pana se rumenesc frumos si apoi le scoatem si le lasam la racit.
Intre timp mixam branza cu untul moale si ceapa data pe razatoarea cu ochiuri mici.
Adaugam nuca macinata si condimentam cu sare si piper.





Cu ajutorul posului umplem cosuletele de foietaj cu crema de branza si nuca si decoram cu jumatati de nuci sau somon afumat


Cosuletele cu branza si nuca se servesc ca si gustare ori aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.

Incearca si Briose turnulet
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza si nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.