Aperitive cu branza

Cosulete de primavara cu branza

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 12m 
anca e. voicu postat de
Postat pe: 23-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
O reteta pentru o masa usoara sau cum sa transformati banala branza cu ceapa, intr-un aperitiv festiv. Sper sa va placa si sa le pregatiti pentru cei dragi!

ingrediente

12 portii

   cateva foi de foietaj
   cateva ridichi
   1 legatura ceapa verde
   150 g branza
   1 lingura unt
   1 varf de lingurita de sare
   Putin ulei
Optional:
   1 lingurita de iaurt.
Pentru decor:
   cateva frunze de salata.

mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul. Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc si se asaza intr-o tava cu forme de briose, in care am pus si hartie de copt. Puteti pune orez ca greutate, in fiecare cosulet, ca sa isi pastreze forma. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc. Intre timp, se rade branza intr-un castron si se amesteca bine cu untul, iartul, ceapa tocata marunt si putina sare. Cand cosuletele devin aurii pe margini, se scot din cuptor, se indeparteaza orezul, se lasa la racit, apoi se vor umple cu crema de branza. Puteti folosi ridichi taiate pe post de capacele. Pentru decor, folositi si cateva frunze de salata. Acest aperitiv se poate servi alaturi de alte preparate, intr-un cadru festiv. Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/cosulete-de-primavara-cu-branza.html
Incearca si Bastonase din cascaval pentru ceai
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de primavara cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite