O reteta pentru o masa usoara sau cum sa transformati banala branza cu ceapa, intr-un aperitiv festiv. Sper sa va placa si sa le pregatiti pentru cei dragi!
Se preincalzeste cuptorul. Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc si se asaza intr-o tava cu forme de briose, in care am pus si hartie de copt. Puteti pune orez ca greutate, in fiecare cosulet, ca sa isi pastreze forma. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc. Intre timp, se rade branza intr-un castron si se amesteca bine cu untul, iartul, ceapa tocata marunt si putina sare. Cand cosuletele devin aurii pe margini, se scot din cuptor, se indeparteaza orezul, se lasa la racit, apoi se vor umple cu crema de branza. Puteti folosi ridichi taiate pe post de capacele. Pentru decor, folositi si cateva frunze de salata. Acest aperitiv se poate servi alaturi de alte preparate, intr-un cadru festiv. Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/cosulete-de-primavara-cu-branza.html

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii