Pentru o masa festiva acest aperitiv cu branza merge de minune. Se prepara foarte usor si nu necesita multe ingrediente.
Crochetele cu cascaval sunt un aperitiv usor de preparat. Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se curata si se toaca ardeiul iute. Se incinge o lingura de ulei si se pun la calit ceapa, usturoiul, ardeiul. Se presara cu zahar si se lasa la caramelizat. Se adauga rosiile, sare si piper. Se lasa la fiert cca 10 minute. Separat, se bat albusurile cu putina sare. se decojeste cascavalul si se rade. Galbenusurile se bat cu lapte, putina sare, nucsoara si faina. Se adauga cascaval ras si se inglobeaza albusul batut. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc crochetele. Se taie ceapa verde rondele si se adauga la sos.
Crochetele de cascaval se servesc cu sos si germeni de soia.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii