Aperitive cu branza

Gogosi de cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa

ingrediente

   ¼ kg cascaval
   4 albusuri
   sare
   2 linguri pesmet
   ¼ kg grasime

mod de preparare

Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa
Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra
Incearca si Paste cu branza de vaci si telemea
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite