Mascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti nevoie de faina, drojdie, apa, branza de vaci si smantana.
Mascaroane maramuresene sunt aperitive traditionale gustoase si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine, dupa care se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa, rotunda. Se pune branza amestecata cu sare si smantana la mijloc, se aduna marginile aluatului spre mijloc si se lipesc. Se coace placinta in cuptor, apoi se scoate si se lasa la racit.
Se serveste dupa ce s-a racit, taiata ca un tort.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii