Aperitive cu branza

Papanasi cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza

ingrediente

   100 gr. brinza de vaci
   1 ou
   o lingura faina
   10 gr. unt
   gris
   sare

mod de preparare

Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute.
Se scurg si se servesc fierbinti cu unt
Incearca si Quiche Lorraine
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite