Aperitive cu branza

Papara cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune

ingrediente

   1/2 franzela
   1 ou
   200g brinza de oaie
   1/2 l lapte
   2 linguri unt

mod de preparare

Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara. Se presara restul de unt si se da la cuptor cu ¾ ora inainte de a fi servita.
Se serveste imediat
Incearca si Tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra - Reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite