Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune
Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt. Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara. Se presara restul de unt si se da la cuptor cu ¾ ora inainte de a fi servita.
Se serveste imediat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii