Aperitive cu branza

Reteta Pasta de branza cu oua si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu smantana.

ingrediente

Pentru 1 kg:
   ceapa verde - 2 legaturi
   smantana - 300 g
   oua - 4 bucati
   branza de vaci - 500 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu smantana pana se obtine o pasta omogena. Pasta se amesteca cu ceapa, ouale, sarea si piperul.



Pasta de branza cu oua si ceapa se serveste rece la aperitive.


Incearca si Crochete cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu oua si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.