Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt.
Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt. Intr-un castron se amesteca bine branza de vaci, cu telemeaua data pe razatoare, ceapa, mararul, ouale si piperul. Intr-o tava unsa se aseaza jumatate din foile de placinta unse fiecare in parte cu ulei, sau o foaie de aluat frantuzesc rapid. Se presara putin gris sau pesmet si se toarna compozitia peste care se aseaza celelalte foi de placinta unse fiecare sau a doua foaie de aluat frantuzesc rapid. Se portioneaza usor cu un cutit si se da la cuptor la 180gr C pentru cca 40 min.
Se serveste ca aperitiv calda sau rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAnul acesta de ziua fetitei i-am facut un tort exact cum l-a vrut ea, adica sa fie violet cu alb si cu...
Desert tort cu afine si ciocolata albaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii