Aperitive cu branza

Reteta Placinta aperitiv cu branza si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tinas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt.

ingrediente

   1 pachet foi de placinta sau aluat frantuzesc rapid
   350g branza de vaci
   350g telemea
   4 oua
   2 legaturi ceapa verde
   2 legaturi marar
   piper macinat
   ulei pentru uns

mod de preparare

Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt. Intr-un castron se amesteca bine branza de vaci, cu telemeaua data pe razatoare, ceapa, mararul, ouale si piperul. Intr-o tava unsa se aseaza jumatate din foile de placinta unse fiecare in parte cu ulei, sau o foaie de aluat frantuzesc rapid. Se presara putin gris sau pesmet si se toarna compozitia peste care se aseaza celelalte foi de placinta unse fiecare sau a doua foaie de aluat frantuzesc rapid. Se portioneaza usor cu un cutit si se da la cuptor la 180gr C pentru cca 40 min.


Se serveste ca aperitiv calda sau rece.

Incearca si Stelute cu telemea
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv cu branza si marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.