Se amesteca faina cu putina sare si se framanta repede un aluat din faina, bucatele de unt rece, ou si lapte. Se face o bila care se infasoara in foli
Se amesteca faina cu putina sare si se framanta repede un aluat din faina, bucatele de unt rece, ou si lapte. Se face o bila care se infasoara in folie si se lasa la rece 30 minute.
In timpul asta se calesc ceapa si baconul in putin ulei si se condimenteaza.
Cascavalul se rade pe razatoarea.
Intr-o forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina se intinde bine auatul, se ridica o margine, se inteapa in cateva locuri cu furculita si se presara pesmet.
Pe aluat se pune cascavalul si peste el amestecul de ceapa si bacon.
Se bate smantana cu oua, sare, piper, verdeata si se toarna deasupra.
Se coace in cuptorul incins la 200grade . 40 minute.
Atentie!...in plus am pus o cutie cu porumb
cascaval razuit in compozitia de oua si smintina
Pofta buna!
Reteta Quiche Lorraine a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Alte retete de quiche: Quiche
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii