Rulada cu cascaval, pate si muraturi

1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena. Se

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu cascaval, pate si muraturi

Ingrediente

  • Pentru 'foaie'
  • 300 de grame de cascaval sau brinza gen Gouda
  • jumatate de pachet de unt
  • piper (cine vrea)
  • Umplutura: 250 grame pate de ficat
  • un sfert de pachet de unt
  • citeva masline (negre)
  • un castravecior murat (sau doi mai mici)
  • gogosar (cam jumatate). Plus un ou sau doua (fierte bine)

Mod de preparare

1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena.

Se aseaza aceasta pasta pe un celofan uns cu ulei de masline si se intinde cam in forma de dreptunghi, destul de lata (sa o putem rula macar de 2-3 ori).

2. Deasupra punem pate-ul amestecat cu piper (daca vreti), masline, unt (am pus vreun sfert de pachet, insa a doua oara cind am facut din nou rulada am pus in pate unt doar cit o nuca, in schimb am adaugat mustar; a iesit putin cam moale) si muratura (castraveciori si gogosari- sau ardei copti la borcan, scursi bine, daca nu avem gogosari)- dupa gust.

3. Peste pate punem un ou sau doua, fierte bine, taiate cubulete (evident,cu galbenus cu tot).

4. Se ruleaza si se da (cu celofan cu tot) la rece ptr o zi (eu l-am invelit si in folie de aluminiu).


Pofta buna!

Reteta Rulada cu cascaval, pate si muraturi a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro

Alte retete de rulada gasiti aici:

Rulada din carne tocata,

Rulada de carne cu oua,

Rulada de curcan cu brinza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci