Rulourile cu sunca si mascarpone sunt o reteta de aperitive foarte usor de preparat, foarte aspectuoasa si aromata, perfect pentru o masa de sarbatoare. In plus nu vei pierde mult timp, si vei avea un rezultat delicios.
Se amesteca Mascarpone Galbani cu ceapa tocata, busuiocul si un praf de sare.
Aceasta crema se intinde pe feliile de sunca, care apoi se ruleaza.
Rulourile se servesc cu salata verde stropita cu ulei de masline extra virgin.
Rulourile cu sunca si mascarpone se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii