Aperitive cu branza

Reteta Sufleu de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ANCUTA postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei f

ingrediente

   150 gr.pesmet
   100 gr. brinza sau cascaval razuit
   150 ml. lapte cald
   125 gr. unt
   2 oua
   sare
   piper
   2 linguri de patrunjel
   se poate adauga ardei rosu sau verde

mod de preparare

Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei felii) si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna intr-o forma unsa si se da la cuptor la foc mare. Se lasa pina are o culoare aurie.
Se serveste fierbinte, cu o salata
Incearca si Briose cu cascaval Sofia si sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.