Tarta cu branza si ceapa este un aperitiv sanatos si delicios. Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca.
Tarta cu branza si ceapa este un aperitiv sanatos si delicios. Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca pana ce seamana cu niste firimituri fine. Se adauga apa cat sa se formeze un aluat moale. Se lasa la rece 15-20 de minute.
Intre timp se calesc cepele 5 minute. Se toarna intr-un castron si se adauga ouale, laptele si branza. Se asezoneaza. Se intinde aluatul intr-o forma de tarta cu diametrul de 20 cm, tapetata cu faina. Se toarna amestecul si se baga la cuptor 35-40 de minute.
Calorii/portie: 240
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii