Tarta cu branzeturi

Pentru o cina perfecta!

Portii
2
Timp pregatire
80 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu branzeturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina,
  • 100 g unt,
  • un ou,
  • sare,
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval,
  • 100 g branza sarata,
  • 250 g mozzarella,
  • 150 g smantana,
  • o mana de seminte mixte,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana.

Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.

Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper.

Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.

Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.

Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci