Aperitive cu legume

Reteta Tescute cu legume si sos de branza

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 20m 
ani67 postat de
Postat pe: 21-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Un aperitiv cald delicios!!!

ingrediente

2 portii

   piper
   4 discuri foietaj, cu diametrul de 20 cm
   4 discuri de branza Camembert
   150 gr mix de legume
   ulei pentru prajit
   sare
   1 lingurita de legume deshidratate
pentru sosul de branza:
   75 g branza Camembert
   2 linguri smantana
   piper

mod de preparare

Mixul de legume se da in cateva clocote, in apa cu legume deshidratate si apoi se scurg bine. Pe fiecare disc de foietaj, se asaza cate un disc subtire de branza Camembert, deasupra branzei se pun legumele fierte si scurse, apoi se suprapun cate 2 discuri si se lipesc pe margine presand cu o furculita. Se incinge uleiul si apoi se prajesc la foc potrivit, pe ambele fete. Se scot pe servetele absorbante. Intr-o craticioara, topeste branza cu smantana, amestecand continuu pana devine un sos legat si fluid. Se condimenteaza cu un pic de piper. Se servesc tescutele calde, stropite din abudenta cu sosul de branza. Pofta buna!
Incearca si Crochete de cartofi cu mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Tescute cu legume si sos de branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.