Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.
1. Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.
2. Am batut albuşurile spuma tare, am adaugat galbenusurile pe rand si faina cernuta cu praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Am dat sunca, maslinele şi gogosarii prin faina si le-am amestecat usor in compozitia de pandispan impreuna cu branza.
3. Am imbracat o tava de cozonac cu hartie de copt si am turnat amestecul. Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit.
4. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Il tai felii si il servesti.
Checul aperitiv cu sunca se serveste ca si aperitiv ori gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii