Chiftele cu migdale

Arpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si seminte. Se amesteca apoi cu carnea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne macra tocata
  • 4 pahare arpacas fiert
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita piper
  • 100 gr unt
  • migdale
  • rosii

Mod de preparare

Arpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si seminte. Se amesteca apoi cu carnea tocata, se adauga sare, piper si chimen. Se formeaza chiftelute care se dau prin migdalele tocate marunt si se pun la prajit.


Se serevsc calde, ca si aperitiv.

Alte aperitive:

Chiftele Oua umplute Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaie
Bucataras.RO

Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaie

Pentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.

Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaie
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise