Chiftele din carne de curcan

Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan (pulpe sau aripi)
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • Sare
  • Piper alb
  • Maghiran
  • Oregano
  • 250 felii de bacon
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul prajirii.

Chiftelele invelite in sunca cu slanina se prajesc in ulei fierbinte pana devin rumene si crocante.

Servite cu salata sau paine proaspata sunt fantastice.
Alte retete culinare recomandate:

Tocanita iepure

Ciorba porc

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci