Aperitive cu carne

Reteta culinara Clatite umplute cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul

ingrediente

   Pentru clatite:
2 oua
   1 l lapte
   100 ml apa minerala
   faina
   sare
   Pentru umplutura:
500600 gr carne tocata
   2 cepe
   500 gr ciuperci
   4 linguri pasta de rosii
   500 ml suc de rosii
   marar verde
sare
   piper

mod de preparare




Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul tocat marunt si condimentele. Se lasa totul la foc potrivit, iar intre timp se prepara clatitele. Aceastea se umplu cu amestecul de umplutura si se pun apoi intr-un vas uns cu ulei. Se toarna sucul de rosii si se pune vasul la cuptor jumatate de ora, la foc potrivit.
Se servesc atat calde cat si reci.





Alte retete:





Aluat clatite Placinta cu carne Saratele

Incearca si Clatitele cu carne ca in Hortobagyi
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite