Clatite umplute cu carne tocata

Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 1 l lapte
  • 100 ml apa minerala
  • faina
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 500-600 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 500 gr ciuperci
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul tocat marunt si condimentele. Se lasa totul la foc potrivit, iar intre timp se prepara clatitele. Aceastea se umplu cu amestecul de umplutura si se pun apoi intr-un vas uns cu ulei. Se toarna sucul de rosii si se pune vasul la cuptor jumatate de ora, la foc potrivit.


Se servesc atat calde cat si reci.

Alte retete:

Aluat clatite Placinta cu carne Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci