Un preparat delicios, un aperitiv recomandat pentru mesele festive ale sarbatorilor de iarna!
Cotletele spalate si zvantate, se taie astfel incat sa obtinem un buzunar, apoi se presara cu sare si piper. Se incinge un pic uleiul si se caleste la foc iute, cca.7 minute, mazarea cu ardeiul taiat cubulete si costita afumata taiata fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se raceasca un pic, apoi se adauga cascavalul ras si verdeata tocata fin. Se umplu cotletele cu umplutura de mazare, apoi se prinde gura buzunarelor cu scobitori din bambus si se asaza intr-o tavita, se stropesc cu un pic de ulei de masline, se presara deasupra lor legumele deshidratate fara sare, se condimenteaza cu amestecul de plante aromatice de Provence. Se toarna vinul si 250 ml apa, se pun foile de dafin si piperul boabe. Se acopera tavita cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 30-40 de minute. Se scoate tavita si se da folia la o poarte, se uda cotletele cu sos din tava si se mai lasa cca. 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Dupa ce s-au facut cotletele, se indeparteaza scobitorile si se feliaza si se servesc cu o garnitura de cartofi sau orez. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii