Aperitive cu carne

Cupe de parizer umplute cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Feliile de parizer cu coaja se prajesc usor in untura numai pe o parte. Marginile feliei se string si formeaza o cupa. Cupele obtinute se asaza pe far

ingrediente

   200 gr. parizer taiat in 6 felii
   1/2 lingura untura
   1 lingura unt
   250 gr. mazare
   1 ou rascopt
   sare

mod de preparare

Feliile de parizer cu coaja se prajesc usor in untura numai pe o parte. Marginile feliei se string si formeaza o cupa. Cupele obtinute se asaza pe farfuria de servit si fiecare se umple cu o lingura de mazare fiarta in apa sarata si oparita cu unt. Peste mazare se pune un rotogol de ou rascopt. Cupele se pot umple si cu morcovi fierti sau cu felioare foarte subtiri de cartofi fierti.
Incearca si Briose cu cascaval Sofia si jambon
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe de parizer umplute cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite