Aperitive cu carne

Reteta Pateu de iepure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:20m 
uninginer postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua o

ingrediente

   carne de iepure
   ceapa
   condimente
   sare
   aspic (preparat dupa reteta din catalogul de retete)

mod de preparare

Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina de tocat, se adauga trei-patru cepe calite, nu arse, o lingura de boia. Se bate la mixer cu 1-2 pachete de unt, coriandru si nucsoara. Cand este aproape gata, se toarna un paharel de coniac sau de whisky. Intr-o tava de cozonac se pune un deget de aspic si se monteaza pateul imbracat tot in aspic, pentru a evita oxidarea in contact cu aerul. Se tine cateva ore la frigider si se obtine o adevarata delicatesa.
Incearca si Snitel de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite