Aperitive cu carne

Reteta culinara Rulada cu sorici si carne de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti nevoie de pulpa de porc, carne tocata, ciuperci, ceapa, oua si condimente.

ingrediente

   1 bucata sorici
   cateva felii pulpa de porc
   200 gr carne tocata
   1 cutie ciuperci
   1 ceapa
   cimbru
   2 lingurite delikat
   1 pahar vin
   piper macinat
   foi de dafin
   3 catei de usturoi
   2 oua fierte
   1 ou crud

mod de preparare

Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada se acopera soriciul cu carnea de porc, batuta in prealabil. Se pipereaza bine si se pune deasupra ceapa calita impreuna cu carnea tocata si ciupercile feliate, un ou crud, condimentate cu delikat, sare, piper si cimbru. Se asaza deasupra ouale fierte si taiate in jumatate. Se ruleaza cu grija, se leaga cu o ata, iar capetele se cos. Se asaza rulada intr-o tava adanca, se acopera cu apa, se adauga paharul de vin, piperul boabe, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul si delikat. Se fierbe totul al foc mic, apoi se lasa la racit.


Rulada cu sorici si carne de porc se serveste rece, taiata felii.

Incearca si Pachetele cu carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sorici si carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite