Rulada din piept de pui este un aperitiv delicios si aspectuos, un aperitiv perfecte pentru mesele de sarbatoare.
Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat, cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam. Se fixeaza rulada cu scobitori multe.
Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta, mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim.
Rulada de pui se serveste ca si aperitiv.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii