Aperitive cu carne

Reteta Rulouri cu pui si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
pastrama_10685 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se rule

ingrediente

   carne de pasare
   ciuperci
   sunca presata
   cascaval
   vin rosu
   50 ml coniac
   putin unt pentru calit ciuperci
   sare
   piper
   patrunjel verde

mod de preparare

Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se ruleaza suvitele de carne si ciupercile calite si condimentate in feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se asaza triunghiuri mici de cascaval si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu tot, ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva minute. Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel verde.
Se pot servi calde sau reci, asezate pe un platou cu salata verde.
Incearca si Aperitiv delicios
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu pui si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite