Rulouri cu pui si ciuperci

Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se rule

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pasare
  • ciuperci
  • sunca presata
  • cascaval
  • vin rosu
  • 50 ml coniac
  • putin unt pentru calit ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea se desprinde usor de pe os. Se ruleaza suvitele de carne si ciupercile calite si condimentate in feliile de sunca. Se asaza rulourile intr-o tava Jena. Deasupra, se asaza triunghiuri mici de cascaval si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu tot, ci atat cat sa acopere rulourile). Se lasa la cuptor cateva minute. Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel verde.
Se pot servi calde sau reci, asezate pe un platou cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori