Un aperitiv plin de culoare si savoare!
Pulpele de pui spalate si zvantate se subtiaza uniform cu lama unui cutit in partile mai carnoase,apoi se sareaza pipereaza si condimenteaza. Patrunjuelul taiat se blenduieste cu un praf de sare o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si o lingura de vin roze.
Pe fiecare bucata de pulpa se asaza cate o fasie de cascaval, fasie de ardei cot, iar o fasie de cascaval si api se aseaza un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori.Fiecare rulou se aseaza unul langa altul intr-o tavita ingusta si inalta(gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze,se complreteaza cu apa rece pana aproape sa acopere rulourile,se presara un p0raf de sare, piper, felii de usturoi,foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor cca 30 minute, sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii