Rulouri din pulpe de pui

Un aperitiv plin de culoare si savoare!

Portii
5
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Rulouri din pulpe de pui

Ingrediente

  • 5 pulpe dezosate de pui
  • o legatura mare de patrunjel,
  • o limgura de ulei de Masline negre
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • o lingurita de legume deshidratate
  • piper
  • un ardei kapia copt, curatat si fasiat
  • 3-4 felii sutiri de cascaval
  • cateva scobitori din bambus
  • 100 ml vin roze

Mod de preparare

Pulpele de pui spalate si zvantate se subtiaza uniform cu lama unui cutit in partile mai carnoase,apoi se sareaza pipereaza si condimenteaza. Patrunjuelul taiat se blenduieste cu un praf de sare o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si o lingura de vin roze.

Pe fiecare bucata de pulpa se asaza cate o fasie de cascaval, fasie de ardei cot, iar o fasie de cascaval si api se aseaza un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori.Fiecare rulou se aseaza unul langa altul intr-o tavita ingusta si inalta(gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze,se complreteaza cu apa rece pana aproape sa acopere rulourile,se presara un p0raf de sare, piper, felii de usturoi,foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor cca 30 minute, sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci