Aperitive cu carne

Reteta Sufleu de ficat

complexitate reteta Redusa 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tarta cu Capsuni si Sufleu de Smantana (Reteta Video)"
 
>
Luam ficatul de porc si  il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul c

ingrediente

   500 g ficat de porc
   6 oua
   100 g faina
   150 g unt
   350 ml lapte
   50 g cascaval
   sare
   piper
   patrunjel verde

mod de preparare


Luam ficatul de porc si il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul care ramane se topeste si se amesteca cu faina si laptele si se fierbe aproximativ 10-15 min, la foc mic, amestecand continuu. Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pe rand galbenusuril, ficatul si cascavalul ras. La sfarsit se incorporeaza si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc potrivit (150 de grade ) in cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste frumos. Se decoreaza cu patrunjel verde .




Sursa acestei retete este blogul culinar: retetedemancaruri


Alte retete culinare recomandate:


Zacusca


Zacusca de ciuperci


Incearca si Chec aperitiv cu parizer
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.